Retele sociale, sau cum devii digital!

 Internetul cel care ii face pe toti sa devina tot mai multi dependenti de acesta. Internetul s-a dezvoltat relativ destul de repede ajungind sa acapareze destul timp din viata fiecaruia dintre noi.
 Odata cu internetul au aparut si retelele sociale la inceput destul de timide, destul de specifice unui anumit grup de persoane, aceasta nu se intimpla si in prezent cind avem diverse tipuri de retele sociale,de la cele axate mai mult pe grupuri speciale pina la cele universale in care gasesti diferiti analfabeti, niste analfabeti care ajunsi in mediul virtual dau friu liber prostiei.
  Dar nu despre acesti analfabeti doresc sa scriu, sau poate nu pe moment.
  In RM printre cele mai populare retele sociale sunt:
odnoklassniki si facebook sau pot spune ca sunt doua lumi destul de diferite, doua retele care acapareaza timpul liber pe care il mai are o persoana, aici nu includ pe cei care abuzeaza de timp liber folosind-ul ilogic pe site-uri de socializare.
   De ce odnoklassniki? De ce facebook?
  In primul caz abuzam de acest site, in toate felurile, avind prieteni de ordinul sutelor, pe care nui cunoastem in cea mai mare parte, discutam cu 2-3 dar.... stam toata ziua pe profilul nostru frunzarind profiluri diferite, comentind intr-o limba care te zgirie pe creier, insa pentru unii dintre cei ce comenteaza creierul este plat, dar plat rau,ce mai are in plus fata de facebook, are domnule optiune de a pune note, in general 5, asa ca toate parasutele asteapta note si se bucura pentru orice comentariu venit de la nustiu ce neghiob, incarcind poze in diferite pozitii.
   ,,Facebook,, pare o retea destul de linistita pe care poti urmari activitatea diferitor persoane, institutii etc.
insa si aici apar prieteni cu miile, pina atingi limita si incepi procedura de stergere care este mai anevoioasa
decit cea de adaugare perzind timpul in care poti face destul de multe lucruri utile.
     Concluzia este ca petrecem prea mult timp online dorind sa fim vazuti in acest mediu perfecti creind o lume virtuala pe linga cea reala, o lume a iluziilor, o lume acesibila diferitor analfabeti.o lume transformata in viciu, o lume lipsita de personalitate.
   
 

You Might Also Like

0 comentarii