Noi si ceilalti din jurul nostru.


Nu știam că unele persoane din preajma mea sunt pe alocuri limitate în felul de a gândi și de a pune prioritate pe unele sau alte lucruri...
Când  te întâlnești cu asemenea  cazuri  ”onorabile” , îți dai seama de fapt ca cel ce are/a avut de pierdut din aceasta ești chiar tu.
Tu care erai sigur pe situație, care încerci sa fii poate cel mai bun, cel care încerci să îi împaci pe toți. Te trezești în această zi și îți dai seama că ești singur și că de fapt în viața asta lumea încearcă doar să tragă foloase de pe ceea ce faci tu.
De multe ori îmi pun întrebarea ce trebuie de făcut ca sa fii bun pentru toți??? RASPUNSURI: Schimbă-te, Vezi ce ai greșit și Schimbă în bine, Iartă, Crede…   
 Este foarte bine daca faci acest lucru dar te întâlnești pe alocuri cu persoane care nu doresc să schimbe ceva în viața lor. Cât nu ai încerca tu sa le explici ca este necesar acest lucru , ele nu o fac.
Abia acum am înțeles de ce….   
E simplu: Persoanele Date Sunt Limitate în Capacitatea de a Te Înțelege!!!!
Și asta nu din cauza ca ești tu foarte bun la acest capitol, dar din cauza că nu ți-ai dat seama Tu inițial de acest lucru și încercai sa explici CE ? și CUM?.
Cum oare ar trebui sa procedăm în asemenea situații??? Avem asemenea persoane în preajmă? Cine sa fie cel ce ar trebui să își dea seama ca nu îi este locul alături de celălalt Tu sau El ??? Cum ar trebui să ne comportăm după ce ne-am dat seama de acest lucru???
Sunt niște întrebări pe care ar trebui să ni le punem fiecare din noi… 
 Sugestie: Priviți un pic în jurul vostru, în preajma voastră, vedeți daca acolo vă este locul sau poate nu…  Nu trebuie sa alegeți trebuie doar să țineți cont de anumite lucruri și atunci totul merge de la sine.
Succes!!!

You Might Also Like

0 comentarii