Nu anul aduce schimbarea

Ne apropiem cu pași rapizi de finalul lui 2016 și Facebook-ul se umple încet, dar sigur de dorințe.
Știți a ce îmi sună chestiunea asta? A moft! E ca atunci când spui: ‘gata, nu se mai poate, trebuie să țin dietă! Încep de luni’ 
Însă nu specifici și care luni.
Așa spunem și când se schimbă anul: ‘wow, gata, de la 1 ianuarie trebuie să fac o schimbare’.
Așa e! Și, pe 1 ianuarie, te trezești pe la amiază, după ce te-ai pus în cap serios de Revelion. Ia dă-i tu drumul la schimbare… dacă mai reușești să-ți menții echilibrul. Și uite așa te apuci pe 2 
Ei bine, nu anul aduce schimbarea, ci tu.
Degeaba se schimbă anul, din 16 în 17, dacă tu nu înveți să fii asumat/ă, dacă continui să te bălăcești în zona de confort.
Foarte multă lume simte nevoia unei schimbări, fără o legătură reală cu începerea unui nou an, însă totul rămâne, din păcate, la nivel declarativ.
Nu mai spun ca nu îi înțeleg pe cei care spun că a fost un an prost, nasol. Anul, în sinea lui, nu este bun sau prost. Este o simplă cifră!
Nu el este bun sau prost, ci tu! Mai precis modul în care răspunzi anumitor stimuli sau situații. Asta îți face anul bun sau prost – reacția ta!
Ce-mi doresc de la 2017? Planificare, concentrare, acțiune și curaj!
Acum, la final de an, nu-mi rămâne decât să vă mulțumesc pentru susținere, pentru faptul că ați fost aici pe parcursul acestui an, aici, adică alături de mine.
Sper să-mi rămâneți aproape și în continuare.
Mulțumesc din suflet! Să aveți un An Nou fericit!

You Might Also Like

0 comentarii