Craciunul inseamna mai mult “a darui” decat “a primi”

Craciunul este despre unul dintre cele mai frumoase cuvinte care exista in limba romana. Tihna este cuvantul perfect care transmite fix tot ceea ce implica sarbatoarea asta minunata, este cuvantul care defineste perfect starea pe care oamenii o au in momentul asta.
Asa ca va doresc tututor fix treaba asta: sa va bucurati in tihna de magia Craciunului. Cat despre bucuria cadourilor pentru cei dragi si momentele alea in care toti sunt extrem de curiosi sa vada ce se afla in cutia de cadou.
Craciunul este pentru noi, pentru cei dragi, pentru prieteni si pentru cei apropiati. Craciunul este pentru fapte bune. Craciunul este pentru a darui din toata inima fara sa te gandesti ca trebuie sa primesti ceva in schimb. Craciunul este pentru momentul ala unic petrecut alaturi de omul pentru care darul cel mai de pret esti chiar TU. 
Craciunul este despre zambete, despre bucurie, despre armonie. Craciunul este momentul in care iti faci mai mult timp pentru ceilalti. Craciunul este momentul in care te concentrezi pe lucrurile care chiar conteaza cu adevarat.Craciunul este despre cum sa reunesti toata familia in jurul bradului, Craciunul este despre amintiri frumoase, Craciunul este pentru odihna, pentru o vorba buna de la cei dragi, Craciunul este pentru clipele in care poti sa faci ce vrei si tot ce in timpul anului nu apuci sa faci pentru ca nu ai timp. Craciunul inseamna dragoste, Inseamna liniste si pace.

You Might Also Like

0 comentarii