Concepte

   De mult timp nu am mai scris nimic, idei au fost sute dar atunci cind sa le expui e putin mai complicat, te limitezi la jumatati de fraze, la aprecieri si reaprecieri al cuvintelor scrise mai ales acum in era digitala cind existenta unui cuvint tine de o tasta.
  De multe ori se intimpla sa cautam idealul, chiar si acum cind scriu tot un ideal este reperul cum imi scriu gindurile si cam tot timpul sa intimplat sa fie asa!
   Idealul indiferent de situatii este doar un concept creat de noi pentru a ne raporta la acesta, un termen de comparatie pina la urma care pentru fiecare din noi este diferit.
   Se intmpla ca idealurile sa creasca odata cu persoana de care se leaga, cind esti mic doresti sa fie asemenea multor personaje din desene sau cartile de povesti sa ai superputeri si multe altele, mintea este o visatoare, Idealul insa al celor mici este sa devina mari, sa fie asemenea celor mari sa nu se intrebe de nimeni ce sa faca, sa fie liberi.
  Virsta de 18 ani este cea mai asteptata virsta atunci treci de pragul adolescentin si apare repede in vocabular fraza ca ..am 18 ani si fac ce vreau eu raspund", dar oare este si asa?
18 ani este un concept, ajus la aceasta virsta in viata ta nu sa schimbat cam nimic tot parintii te intretin, la fel cind cind ai probleme la ei apelezi si mare pacat ar fi ca la 23 sa fie aceiasi situatie,atunci este ceva grav ai un creier de 16 intr-un corp de 23.
 Avem multe concepte despre viata, despre modul cum ar trebui sa fie lumea din jur, despre ceia ce ar trebui de schimbat, ca daca eram noi faceam mult mai multe, prostii daca te uiti la documentare despre cum se traieste in jungla nu inseamna ca poti trai aceleasi esperienta pe pelea ta, fii REALIST!
  Comutate la realitate incearca sa iti faci un viitor cit mai bun, in asa fel ca copiiilor tai sa le fie bine, iata un asa concept trebuie de urmat, tu sa fii un ideal pentru ei, nu sa dea o cautare pe google si sa te gaseasca pe muligambia aproape goala Am sa ajungem sa exportam materie prima pentru borderule de prin Turcia sau Olanda. Iar tinerii care au ca ideal sa isi ia o masina de dorit un BMW aceasta este doar materie, materia cenusie este mult mai eficienta in mult mai multe cazuri.
   Idealurile trebuie sa fie reale sa poata prinde contur sa ajungi la ele sa nu fii multumit ca ai incercat macar, nu mai trai cu ziua de azi gindeste ce vei face maine daca azi iti vei cheltui economiiile prin cluburi iar a doua zi vei astepta pachet de mama de la tara nu mori de foame.
Idealul vetii nu este sa supravetuiesti ci sa lasi ceva bun de urmat celor ce vin dupa tine!

You Might Also Like

0 comentarii