Traieste momentul!

Viata e alcatuita din momente. Momente care dureaza mai mult sau momente pe care aproape nici nu le observi.  Unele ai vrea sa dureze la nesfarsit si chiar te amagesti cu gandul ca ar putea.

Momentele vin in functie de starea psihica pe care o ai. E o atractie reciproca si un cerc vicios.  

 De obicei un moment vine atunci cand se termina altul, dar mai sunt si momente care se intercaleaza. Cu toate astea, ele sunt bine delimitate, in asa fel incat sa nu le confunzi. 

 Unele momente vin pe nepregatite, altele sunt asteptate, sau vin cand sunt cerute; cerute constient sau cerute de subconstient.   Sunt momente rele, momente bune, momente care cer atentie, momente care pot fi tratate cu indiferenta sau momente pur si simplu. 

Un moment de oricare ar fi el, lasa o amintire. 

Un moment poate fi analizat si in timp ce il traiesti dar si dupa ce se termina.

Un moment poate sa iti aduca fericire sau poate sa te intristeze. 

Un moment poate afecta viata unui om sau chiar a mai multor oameni.Un moment poate schimba radical viata cuiva.  

Poti considera un moment, doar al tau, dar de fapt sa traiasca inca 15 mii de oameni un moment similar si in acelasi timp. Un moment doar al tau, poate influenta pe cineva din jurul tau, negativ sau pozitiv. Acelasi moment se poate repeta la un anumit interval de timp, in fiecare an de exemplu, sau in fiecare saptamana sau zi,  dar niciodata nu va fi la fel.

Cert e ca, nu exista barbat perfect, femeie perfecta, viata perfecta, dar sunt sigura ca exista momente perfecte si merita sa traim pentru ele!

You Might Also Like

0 comentarii