Indiferenta ta ma anihileaza!

 Cine vede tot timpul partea buna a lucrurilor nu o mai vede pe cea rea! 

  Intr-adevar, in ziua de azi este foarte greu sa actionezi spre binele altuia si nu doar pentru interesul tau. Pur si simplu sa nu iei in calcul pierderile tale, in momentul in care faci ceva pentru altcineva. 

  Mentalitatea e ceva de genul: din afacerea asta mie imi iese ceva?  Nu! Bun, atunci nu ma intereseaza! 

  Poti sa vezi doar partea buna a lucrurilor? Si aici e o problema: care parte buna? Partea TA buna sau partea intr-adevar buna, chiar daca nu te include si pe tine?!? Poti judeca obiectiv in ziua de azi? Poti avea incredere in judecata ta? 

Aluneci pe o linie a influentei care te face incetul cu incetul sa nu iti mai dai seama de tine. E mai simplu sa nu vezi, e mai simplu sa ignori sau sa nu te intereseze! Te obisnuiesti sa nu vezi, sa ignori, sa nu te intereseze! De multe ori, lucrurile bune si intentiile frumoase ne iau prin surprindere si ne socheaza.

Dar stai vreodata sa te gandesti daca ai facut ceva dezinteresat si fara sa te gandesti prea mult, pentru o persoana pe care chiar nu o cunosti? Sa te uiti mai departe de tine? Sa salvezi o viata de exemplu? Sa iti faci un target: in fiecare zi vreau sa fac ceva benefic pentru cei din jur, sau pentru natura, mediul in care traiesc; o fapta, o vorba, sau un lucru oricat de mic!

Opusul sentimentului de iubire nu este ura, ci indiferenta !

E usor sa fii indiferent si e greu sa iti pese; dar cel mai greu e sa fii intr-adevar OM si culmea, asta nu se invata la scoala.

You Might Also Like

0 comentarii