Neincrederea pune stapinire pe noi


  Neincrederea pune stapanire pe noi, la fel si nesiguranta. Nu mai suntem siguri pe noi, nu mai avem incredere in noi ca vom reusi sa trecem peste probleme. 
  Parintii stau si privesc cu nesiguranta la salariul care il iau in fiecare luna din ce in ce mai mic si nu stiu cum sa faca sa puna mai multa mancare pe masa.
  Nu mai poti avea incredere in nimeni. Si cel mai apropiat te fura pentru a-i merge lui mai bine. In aceste momente cel mai puternic supravietuieste. Cei slabi devin sclavii celor puternici. Din pacate asa se intampla acum la conducerea tarii. 
Dar presimt ca moldoveniii nu vor mai suporta multe magarii si totul se va incheia cu varsare de sange.
Nu mai credem in nimic, dar din pacate, multi inca cred in guvern si in cei de sus. Inca, cred ca o sa le mearga bine mai incolo. Ei bine, se inseala, nu o sa le mearga mai bine, dimpotriva o sa le mearga mai rau si ar trebui sa inceapa sa nu mai aiba incredere in cei care i-au mintit atat si care mai au putin si iau si pielea de pe ei.
Trebuie sa facem ceva pentru a ne putea recapata increderea in noi si in propriile noastre forte. Dar ce anume trebuie facut ? Moldoveanul trebuie sa creada cu tarie in ceva anume si cred ca  trebuie sa creada intr-o viata mai buna. Sa faca tot ce ii sta in putere, legal vorbind pentru a supravietui, pentru a demonstra ca oricat ne-ar lovi cei din conducere, noi nu cadem ci ramanem in picioare si trecem mai departe.
Asa va reusi sa apara increderea in viata noastra. Insa o singura persoana nu ajunge, trebuie sa fie mai multi. Un numar semnificativ, care sa strige toti intr-un glas ca vor sa supravietuiasca indiferent ce s-ar intampla. Avem nevoie de oameni de genul asta,, cu drag de viata si cu vointa de a le fi mai bine.

You Might Also Like

0 comentarii