Asteptam. CE?


Asteptam. Stam si asteptam. Intrebarea este, ce anume asteptam ? Ziua de maine, sfarsitul lumii despre care se vorbeste atat, sa castigam la loto ? Fiecare dintre noi asteapta ceva, asta cu siguranta. Dar mai mult de jumatate nu stiu ce asteapta, de la ei, de la viata, de la tot ce ii inconjoara. Viata este o continua asteptare. Dupa ce am primit lucrul pe care il asteptam, vrem altul.
Dar de ce ? De ce nu ne putem opri la un singur lucru? Unii isi petrec o viata intreaga asteptand ceva anume si mor neprimind nimic. 
Despre acei oameni ce sa mai spunem ? 
Asteptarea ne omoara incet pe fiecare dintre noi. Asteptarea iubirii, asteptarea trenului, asteptarea autobuzului, toate aceste lucruri ne fac sa pierdem timpul. 
Parerea mea este ca mai mult de jumatate din viata ne-o petrecem asteptand ceva anume.
Cei care nu stiu ce asteapta, cum mai pot trai ? Noi traim pentru ca avem asteptari de la noi, de la cei de langa noi, de la locul de munca, de la parinti si asa mai departe. 
Asteptarea este printre cele mai grele lucruri. Asteptarea ucide vieti si destrama familii. Asteptarea este ceva greu, dar totodata este si ceva fara de care nu putem trai.
Cel mai rau este atunci cand, avem asteptari de la cineva anume, de o perioada lunga de timp, iar acea persoana ne dezamageste. Acel lucru este cel mai dureros pentru noi. Am asteptat o perioada fiind siguri de un lucru anume, ca intr-un final, acel lucru sa nu fie posibil. Atunci are loc dezamagirea totala.
Batranii asteapta cu sufletul la gura pensia amarata la fiecare inceput de luna, pentru a incerca sa mai traiasca pana luna urmatoare cand se repeta povestea. Asteptarea este un lucru dureros atunci cand este legat de ceva important. Asteptarea este cel mai ciudat lucru care se poate intampla oamenilor si totodata cel mai greu de trecut, printre alte lucruri ciudate.

You Might Also Like

0 comentarii