Ura este cel mai urat lucru caracteristic oamenilor


Ura este cel mai urat lucru caracteristic oamenilor. Nici o alta fiinta nu uraste cum uram noi. Partea cea mai proasta este aceea ca incepem sa uram alte peroane din pricina unor lucruri nesemnificative, dar pentru noi par importante. Cateodata ura se naste din nimic. Ura face parte din viata noastra precum alte trairi.
Fiecare om uraste ceva anume, dar cei mai multi nu arata acest lucru. Fiecare persoana tine ura in ea. Nu o scoate la iveala deoarece nu vrea sa arate lumii ceva anume. Dar ce anume nu vrea sa arate ? Faptul ca este slab/a ? Nu cred. Totusi ura ne face sa nu mai fim atat de umani cum suntem atunci cand nu uram.
Pana la urma, ura ce este ? O senzatie ? O perceptie ? Ura este ceva ce pe unii ii caracterizeaza intr-o mare masura, iar pe altii nu ii afecteaza cu nimic. Ura ne face sa nu mai gandim corect, sa nu mai gandim logic si sa nu mai fim in toate mintile. Ura ne transforma in niste animale.
Ce trebuie sa facem pentru a scapa de ura ce o purtam cuiva ? Cum scapam de aceasta boala ? Sincer nu am nici o idee, nu stiu sa raspund la aceste doua intrebari. Stiu doar ca ura ne distruge. Ne distruge pe noi si pe cei apropiati noua. Ura ne face din oameni, “neoameni”.

You Might Also Like

0 comentarii