#primaintilnire

Toti am visat sau continuam sa visam la prima intalnire. Pentru unii dintre noi a fost si ultima. Iar pentru altii, întâlnirea vietii. A doua suflete ce s-au căutat in multimea nebuna ce respira atât de greoi si tremura. Prima intalnire e un voiaj. E ca si cum te-ai pregăti pentru excursia vietii tale. Unii o vad ca o plimbare relaxanta pe faleza. Altii ca pe un urcuș plin de surprize pana in vârful unui munte necunoscut.
Unii isi fac „bagajul” dinainte iar altii il poarta anevoios pe cel al trecutului. Prima intalnire e fascinanta. Sublima. Doi oameni care nu s-au văzut niciodata fata in fata. Doua buze ce nu s-au mișcat niciodata una inspre cealalta. Doi ochi ce nu s-au privit
Prima intalnire e ca o prăjitura. Unii o savurează plenar si fara întrerupere. Altii se satura de ea inainte de a o termina. Unora le place cu mai mult zahăr iar altora le este îndeajuns o singura aroma exotica si sinceră. Prima intalnire e un inceput. E ca o bluza noua. Transparent de fina si de parfumata. Sau, cel putin, asa ar trebui sa fie. O bluza ce iti lasa descoperiți umerii. Dar si gâtul. O bluza pe care ai purta-o doar pentru cel ce merita. 
Prima intalnire e un miracol. Chiar daca multi nu o vad asa. E un miracol printre oameni. Cand doi străini isi spun pe nume. 
Prima intalnire nu ar trebui sa fie si ultima.
Prima intalnire ar trebui sa fie si ultima. Dar ultima prima intalnire. 

You Might Also Like

0 comentarii