Un vis pe care-l visezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l visezi impreuna cu ceilalti e realitate

Nu renunta cand incep sa apara indoilele. Nu iesi din joc cand cei carora le povesteti despe ceea ce vrei tu sa faci o sa zambeasca, o sa rada de tine si o sa incerce sa te descurajeze. Nu pune la suflet fiecare om care te critica, care te descurajeaza, care incearca sa iti franga aripile.
Nu pleca urechea la “sfaturile” oamenilor de “bine”. “Nu esti facut pentru asta”. “Nu o sa reusesti sa faci asta.” “Nu e de tine.” “Nu ai destula experienta.” “Nu esti destul de bun.” “Iti lipseste cu desavarsite talentul.” “Nu esti facut pentru asta.” “Cand o sa te apuci sa faci ceva serios?” Nu te lasa batut fii curajos
Curajul este adevarata inspiratie. Curajul poate muta muntii din loc. Curajul iti da aripile cu care poti zbura. Poti ajunge acolo unde ti-ai dorit. Nu renunta la visul tau nici in cele mai grele incercari prin care treci. Nu iti pierde speranta. Alege sa mergi mai departe. Alege sa iti urmezi visul. Sa iti urmezi chemarea. Nu sacrifica nimic din ceea ce iubesti si visul tau o sa fie mai aproape de tine. Nu renunta. Continua sa faci ceea ce vrei sa faci. Tu ce iubesti? Tu ce pasiuni ai? Tu ce vrei sa faci? Stopeaza toate temerile care te tin in loc, stopeaza toate gandurile negative. Descopera cine esti si mergi pe drumul tau pana la capat. Cand o iei de la zero e cel mai credibil. Iti dai seama cate lucruri nu stapanesti. Te compari cu toti cei care fac asta de multa vreme si o fac foarte bine. Nu te lua in serios, incearca sa te joci cat mai mult si incearca sa faci din pasiunea pe care o ai un scop in viata. Pune curaj in tot ceea ce faci si totul o sa fie asa cum ai visat. Pune suflet in tot. Obstacolele sunt facute tocmai ca sa fie trecute. 
Tu cand ti-ai urmat ultima data visul?

You Might Also Like

0 comentarii