Unele lucruri probabil se schimba, dar noi incepem si sfarsim cu ea

Este principalul lucru in viata. Este motivul pentru care te zbati sa reuseti. Este adapostul cel mai bine fortificat cand ai mai mare nevoie de un loc unde sa te pitesti daca ai un necaz. Este cel mai important element al muncii noastre. Ea ne da puterea, ea ne da increderea, ea ne ofera dragoste neconditionat, ea ne alina suferintele si tot ea se bucura din toata inima de succesele si reusitele noastre.
Fericiti cei care o au si se bucura de ea, fericiti cei asteptati acasa de cineva drag, fericiti cei care ii au pe pamant si nu in gand, fericiti cei care se pot bucura in sanul ei. Postarea de astazi este despre ea. Despre familie. Familia nu este un lucru important, familia este totul. Familia este singura care nu te judeca, care te sprijina neconditionat, care te incurajeaza sa faci lucruri, care iti da o mana de ajutor si te face sa prinzi aripi. Familia este locul ala cald in care poti sa te adapostesti mereu. Familia este locul ala minunat in care nu trebuie sa porti masca, nu trebuie sa joci un rol.
Familia este locul in care te simti cel mai bine, locul in care esti TU cu adevarat, este o patura calda care iti tine de frig intr-o noapte geroasa de iarna, este o gura de apa intr-o zi insorita de vara, este cuibul in care orice pui se poate intoarce intr-un moment mai delicat al vietii lui. Familia iti da putere, familia te intareste, familia este mereu alaturi de tine. Fericiti cei care au parte de ea. Fericite fetele care au relatii senzationale cu mame lor, fericiti tatii care ies la spirt cu baietii lor. Familia te face mai bun, mai cald, mai uman. Familia scoate din tine tot ce ai mai bun. Familia este cea care face ca omul sa treaca de la egoism la altruism, este acel ceva care nu te paraseste niciodata, care nu te lasa sa cazi, si care asa cum spunea cineva “este franghia ale carei noduri nu se desfac niciodata”.
Pentru ca indiferent ce facem cand ajungem acasa acolo este LOCUL ALA. Unde ne simtim cel mai bine, unde suntem pe ptrimul loc si unde meritam sa fim surprinsi

You Might Also Like

0 comentarii