O scrisoare către propria persoană nefericită: se anunță zile mai bune


  Viața nu este întotdeauna ușoară și cred că nu mergi întotdeauna pe drumul tău, oricât de mult ai încercat și oricât de tare ai crezut în acest lucru. Ai crezut, într-adevăr, că știi totul, până ai realizat că nu este așa. Sau doar ai luat-o la stânga, când trebuia să o apuci la dreapta? Deci ce vrei să faci acum? Să te simți neputincios pentru un timp, este normal. De fapt, este cel mai sănătos mod de a merge pe acest drum. Iar după ce ai terminat, trebuie doar să te ridici și să mergi mai departe.
O nouă zi este o nouă șansă de a rezolva lucrurile pe care le consideri greșite și de a le face mai bune și mai frumoase.

  Ești mai norocos decât credeai, de aceea nu înceta niciodată să fii recunoscător. Știi că ești binecuvântat, uneori peste măsură, și mereu păstrezi acea voce care îți spune că ar putea fi mai rău. Dar trăiești zile urâte. Zile în care decizi să urăști totul în tine, în viața ta și în întreg universul. Zile în care crezi că viața este nefericită, doar pentru că lucrurile nu au ieșit așa cum le-ai planificat, și că viața ți-a jucat fiesta.
Dar știi bine că ai văzut și ai învățat atât de multe. Uneori  ai iubit prea mult și ai pierdut, mult prea devreme, oameni la care țineai. Da, ai fost rănit de atât de multe ori, încât nu ai o altă opțiune decât să te ridici și să îți continui drumul. Uneori te agăți de lucruri, situații sau oameni la care ar trebui să renunți, dar nu uita că ai învățat ceva de-a lungul drumului pe care ai pășit.

  Așa că, dacă vine o zi în care simți că te urăși, ia o pauză. Sper că îți vei acorda timp pentru a-ți aminti lucruri frumoase despre tine (nu doar ceea ce te face nefericit) și lucruri care ți-au construit viața și te-au construit pe tine. Sper că nu vei pierde șansa de a înțelege că ești acoperit cu murdăria cu care ai decis singur să te acoperi. Sper că vei vedea binele din tine. Și în timp ce faci asta, nu uita că meriți bunătate, dragoste, respect și încetează să te mai subapreciezi pentru a îndeplini voința altcuiva.
Știu că îți va fi frică să nu pierzi anumiți oameni și vei dori ca aceștia să te iubească din nou, dar amintește-ți că dragostea nu se face cu forța. Amintește-ți că totul se întâmplă dintr-un motiv. Semnele sunt aici pentru un motiv. Știu că uneori doare foarte tare să accepți adevărul și alegi să te uiți în altă parte pentru o vreme, dar este în regulă. Ești puternic și știu că nu vei rămâne doborât pentru mult timp și, în cele din urmă, vei face ce este mai bine pentru tine.

  Deși poate fi foarte greu să treci de această gaură din interiorul tău care te face nefericit, te rog, nu dispera. Ești iubit de oamenii potriviți. Nu îți face griji și rămâi așa cum ești. Fii deschis pentru iubire, energie pozitivă și viață. Nu încerca să forțezi lucrurile prea mult. Totul va veni într-un mod natural și vei obține cel mai bun rezultat. Continuă să lucrezi din greu, niciodată nu renunța să crezi și încearcă să devii cea mai bună versiune a ta.
Nu uita să zâmbești și să rămâii pozitiv, deoarece îți petreci prea mult timp fiind trist. Fii deschis pentru dragoste și lumină chiar și în cele mai întunecate zile. Ridică-te deasupra negativului și dacă vreodată te vei îndoi de propria valoare sau dacă inima ta suferă pentru cineva sau ceva, amintește-ți ceva bun despre tine. Nu poți fi atât de rău.
Ești adorabil și simt că nu te vei opri aici. Lucrurile mari și zilele bune sunt în drum spre tine. Mergi mai departe.
Indiferent de ce se întâmplă, amintește-ți mereu de toată dragostea și norocul pe care îl ai în interiorul tău.

                                                          "Tu contezi.”

You Might Also Like

0 comentarii