Despre Ea


Unora le plac blondele, altii prefer brunetele, unii se dau in vant dupa roscate. Unii prefera femeile slabe, altii mai plinute, unii cele cu pistrui, altii cele cu parul scurt. Gusturile nu se discutam de aia e si frumos.
Suntem liberi sa alegem ce vrem, sa gustam fix ce ne place. In capul fiecarui barbat exista o idee despre cum sa arate femeia ideala. Vrem, nu vrem ne gandim la asta. Ne place sa fie senzuala, tandra, poate ne place o femeie sigura pe ea, poate una foarte sensibila si naiva. Fiecare cu filmul lui.
Exista femeia “de bifat”. Femeia aia pe care orice barbat o vrea langa el la un moment dat. E o chestie de marcat. Toti ne gandim la ea, unii au avut asa ceva langa, altii nu. Exista femeia ..femeie. Aia naiva, sensibila, aia care mereu zboara, plina de vise si idealuri. Aia care vrea sa traiasca totul ca in filme, ca in basme, ca in vise. Femeia care crede ca poate ajunge cu tine acolo unde isi doreste.
Exista femeia “ideala”. Aia de care te indragostesti pentru ca e asa cum iti place insa in cel mai scurt timp se transforma. Adica a jucat un rol. Este foarte frumoasa si pare sa fie asa si la interior. Eu ii spun femeia tapet. Toate sunt tipuri de femei pe care la un moment dat ni le dorim, cu ardoare. Experienta cu ele este benefica. Poti invata o gramada de lucruri. Si amandoi sunteti mai bogati dupa o astfel de experienta. In general.
 Mai exista un tip de femeie. Si despre EA vorbim astazi. 
EA este femeia care odata intilnita iti schimba toate conceptiile pe care le aveai inainte, te lasa bulversat si ginditor, vrei sai ajungi la suflet, un suflet oglindit in ochii ei albastri, un albastru care nu se uita,
In sufletul ei te regasesti… te scufunzi… te pierzi. Te ratacesti dulce. Esti acolo si nu mai vrei sa iesi. E ca un fagure de miere de care nu te mai poti satura…Combinatia celor doua, inteligenta si sensibilitate e rara si „mortala”…De la aceste doua atuuri incolo cred ca putem vorbi despre o femeie in propria mea viziune.Si mai este duioasa, dar si stalpul tau in momente grele.Celelalte… cum gateste, cum aspira, cum face cafeaua… sunt pe langa. Se pot dobandi sau suplini. Restul, niciodata.Parfumul sufletului ei este visul meu…

Exteriorul este este la fel de frumos ca și sufletul, E frumoasa fara haine, dar se imbraca cu gust, te poțt incalzi in blandetea ochilor ei si poti dansa sau doar sa-i privești dansul la braț cu zimbetul care-i lumineaza intreaga fata
E femeia careia ii place dansul, chiar daca nu e o dansatoare perfecta, insa traieste clipa și nu e doar insotita de muzica, nu doar traieste dansul, devine unul dintre instrumentele muzicale, este lasciva ca o vioara, are ritmul tobei in sange si formeaza o melodie de iubire prin mișcările sale..

Ea isi apreciaza sincer barbatul. Pentru simplul fapt ca stie cat poate fi de nesuferita, capricioasa, copilăroasa, incapatinata si ca nu ii este tocmai usor barbatului sa se plieze, atunci cand e cazul, dupa ea. Ca recompensa, EA ii ofera barbatului ei toata aprecierea de care ea este în stare.

E o falsa teorie – aceea ca barbatul cucereste femeia. De fapt, se intampla invers, chiar daca lucrurile nu sunt atat de evidente. Ea alege, ea cheama, cucereste si domina

Barbatul e pionul, femeia este regina de pe tabla de sah


You Might Also Like

0 comentarii