Inceputuri

  Inceputurile au intotdeauna sfirsite singura diferenta este faptul daca sfirsitul este cel asteptat de la inceput.
   Dupa 8 luni de blogger imi voi asterne pe o fila digitala ideia de la care au inceput scrierile mele, de multe ori nocturne, cum se intimpla si la aceasta scriere.Serile sunt mai linistite ai timp de gindire si mai putini te intrerup cu problemele lor.
    Te refugiezi in propria gindire si incepi sa concepi ginduri, idei din cele mai diverse si nonconformiste cu restul gindirii din societate.
    Dar sa pornim de la inceput, iar ce tine de inceputul scrierilor mele este destul de bizar deoarece primele mele scrieri erau destul de vagi si destul de neapreciate, publicate pe o retea de socializare mai mult, NETLOG ii spunea acesteia si care iti oferea un public destul de restrins si care nu il puteai vedea daca iti citeste ceia ce scrii sau doar scrii pentru tine ca ulterior sa revii la gindurile acestea. Pe aceasta retea mai mult imi exprimam flustrarea despre ceia ce se intimpla in societate, despre problemele societatii, deci eram un nonconformist fata de cursul in care decurgea societatea, aici am acumulat in doar 15 luni peste 500 de postari destul de diverse dar si minimaliste ca exprimare, erau fraze ce imi exprima starea pe moment si care doream sa o impartasesc si altora poate cineva va fi deacord cu scrierile mele.
   Trecerea mea la platforma oferita de google a fost destul de sceptica deoarece mai erau destul de multe alte platforme la care puteam sa ader, dar cum google se complace, iar multi fac cautari pe google iar google +  are tot mai multi adepti am decis sa scriu aici.
     La inceput de blogger am decis doar sami transcriu cele mai bune scrieri de pe veche platforma pe aceasta fara nici o interventie de redactare, ca mai apoi sami dau seama ca cea ce am scris atunci nu mai este actual pentru mine deoarece am evoluat in gindire deci privesc la moment alt fel lucrurile, si totodata cred ca daca peste un an voi citi scrierile din acest moment cu unele la sigur nu voi mai fi deacord.
     Dupa doar 2 saptamini pe noua platforma am decis ca trebuie sa ader la o cumonitate cu acelasi profil iar pe plan local doar platforma blogosfera ofera o reuniune a blogurilor, eu incadrindumi blogul la categoria social, pentru ca despre societate mai mult scriu.
     Ca numar de postari am destul de putine fata de vechea platforma 46 la moment publicate si 78 care sunt programate sa apara fiind scrise, daca as publica pe toate odata un vizitator se va axa doar pe partea superioara a paginii, ginduri nefinalizate am peste 100 dar la care nustiu daca voi mai reveni pentru a le finisa caci sunt ginduri de moment, niste impulsuri care la momentul acela imi dadea idea ca voi scrie o multitudine de fraze dar pus inaintea tastaturii abea reuseam sa scriu citeva rinduri pina imi trecea impulsionarea.
     Sa spun si de ce imi scriu ideile mele in public si nu le tin pentru mine sau eventuale discutii de tip familial, deoarece doresc ca si ceilalti sa stie ce gindesc, fiind o persoana directa din fire, poate cineva impartaseste gindurile cu mine sau scrierile mele il pun pe ginduri la un moment dat.
     In scrierile de tip blog iti gasesti linistea de a contempla la proprile trairi, la tine si ceilati din preajma ta, iti faci o sinteza despre tine scriind despre cu totul alte probleme cu care te confrunti de zi cu zi si nu te-ai dori sa fie asa.
     Am ajuns la 8 luni de existenta cu acest blog, cu 80 de mii de cititori unici conform google analitics, si ma bucura faptul ca scrierile mele sunt apreciate avind 5000 de +1 pe pagina de google a blogului.
      Un blog plin de sentimente.
   

You Might Also Like

0 comentarii