L

Fetele cu cocktail-uri = apa chioara cu lamie!

  Am ajuns in situatia de a ami da cu parerea si despre astfel de persoane care au ajuns cu capul in nori si ramin fara oxigenul atit necesar creierului pentru o buna functionare.
    Fetele cu aere in loc de creier au devenit tot mai multe, nu sunt si nu vor fi o raritate o asa subclasa a homo sapiens,
     Daca abordezi o astfel de individa si ii propui o cafea apoi raspunsul este sigur ca ea nu coboara la nivelul unei cafele, ia vrea cocktail frate, numai ca realitatea estea alta ca ea nu coboara la nivelul unei cafele, ca si cafeaua are demnitatea sa.
   De confruntat cu astfel de persoane m-am confruntat nu o data ci de mai multe ori, iar la un moment dat te intrebi ce impresie au despre ele, atunci cind se privesc in oglinda si vad o persoana falsa, o pitzipoanca cu acte in regula, poti sai spui si putin si rizgiata.
    Multe situatii sunt acelea cind avem parte de pesoane care provin de la coada vacii si care are mult mai multe aere ca cele din oras, oras in care sunt mai multe tentatii decit cele care permite un sat, o explicatie ar fi aerul curat de la taza ca in cotact cu dioxidul de carbon formeaza o mutatie numita aere de pitzipoanca, si asa majoritatea cocktail-urilor sunt baute de fetiscanele de la tara ca ajunse in oras uita de unde provin.
   A te da in spectacol este destul de usor, a face fitze la fel este destul de usor dar faptul daca acest spectacol jalnic este apreciat de catre cineva.
    Acest articol este dedicat unei persoane care de curind mia reprosat la invitatia mea la o cafea cu raspunsul ce ma iei tu pe mine cu cafeau exista cocktail, da dar exista persoane care apreciaza persoana ceti tine companie nu bautura de pe masa.
     Maine revine continuarea la I love my job! ENJOY!
     

You Might Also Like

0 comentarii