Socializarea la moldoveni!

Traim in perioada in care internetul a devenit tot mai accesibil, chiar si unele WC-uri publice pot sa ofere wi-fii, deci si din astfel de locuri ai putea trimite citeva mesaje sau sa vezi ce au mai scris prietenii!
  Principalul avantaj al internetului este accesul la o gama destul de mare de informatii fara a fi nevoie sa stai ore in sir intr-o biblioteca si sa cauti informatia de care ai nevoie.
    Odata ce ai la dispozitie informatie cit sa te tina ocupat cam tot restu vietii nu observ ca populatia sa devina mai desteapta, sasi puna mai multe intrebari la care de unii singuri sa gaseasca si raspunsul.
  Ce pot sa observ este popularitatea de care da dovada site-urile de socializare, in care unii isi pierd timpul de pomana, altii agatza fete pe aceste retele, altzii casca gura la ce au mai facut prietenii si iata asa se scurge timpul monoton si fara nici un folos.
   In general site-urile de socializare au aparut din necesitatea de comunicare a oamenilor, de a face cunostinta cu persoane care impart aceleasi idei si de a forma mici comunitati virtuale. Ce se poate observa ca comunicarea deacum dispare, ca in mediul online suntem un tip de persoana, de regula ne dam tari si mari si scoatem in fata doar avantajele la fel unui paun care isi intinde coada pentru a ascunde fata reala a lucrurilor si iata cum in realitate nici nu putem deschide gura si a riposta la lucrurile care in mediul online le criticam cu patos.
    Prezentul online ne aduce in fata o nemultumire a tinerilor in ceia ce priveste scurtarea vacantelor in Republica Moldova dar cind vezi ce exprimare de preistorici au mai nici vanta care le-au mai ramas cred ca nu ar meritao.
   Lumea online este una total diferita celei offline, comunicarea a disparut pe alocuri in mediul online in comparatie cu inceputurile dar un lucru este in crestere prostia in ascensiune in ambele medii iar cei care conduc societatea au nevoie de astfel de persoane!
   Desteptarea lume!            
                                                                      Enjoy! D.L.

You Might Also Like

0 comentarii