Sa traim in prezent

Un inceput si un sfirsit asta defineste viata unei persoane indiferent de etnie sau unele convingeri personale ale acestora.
   Toti avem anuminte momente de care ne aducem aminte uneori cu bucurie iar alte ori cu tristetea pierderii anumitor clipe, si totodata avem vise spre care tindem sa le implinim, idealuri care ne dau incredere si speranta pentru a spera in continuare.
   Atit prezentul cit si viitorul au punctul comun in prezent deoarece orice moment din trecutul nostru a fost la timpulul lui un prezent cum si viitorul va fi la fel. Toti ne dorim sa treaca timpul mai repede in unele momente mai ales unele dificile, dar trebuie sa intelegem un lucru in astfel de momente ca viata se scurge destul de rapid iar momentele dificile sunt experienta de viata care pe viitor o vom evita sa o mai facem inca odata.
    Dupa cum iti traiesti prezentul asa si vor derula lucrurile spre viitor.
Cred ca fiecare dintre noi observam ca cei din jurul nostru se afla intr-o continua alesrgare, luptind cu timpul fara a se intreba daca acesta graba este una benefica pentru ei sau cei apropiati lor.
Multi isi fac planuri care nu se implinesc sau se schimba in ultimul moment altii tind spre schimbari rapide cu omiteri ale unor etape pe care mai apoi le regreta.
   In prentul nostru cind partea materiala este una care pozitioneaza oamenii in erarhii sociale sa uitat un element destul de important si anume faptul ca intre persoane exista conceptul de prietenie si comunicare, dar unii cind numara banii le creste inima mimind emotiile!
   Timpul zboara noi ne trecem iar la batrinete ne dorim sa ne fie cit mai multe persoane alaturi de noi sa nu suferim de singurate dar cind am fost in floarea virstei iam ignorat pe toti pentru a ne face scopurile!
    Sa ne croim un prezent cit mai bine gindit si sa ne ghidam dupa proverbul ca daca semeni vint vei culege furtuna!
                                                          Enjoy! D.L.

You Might Also Like

0 comentarii