Primavara are parfum de femeie!!

   Pentru ca primavara are parfum de femeie…

  Martie este luna FEMEII. Luna in care avem de oferit celor pe care le indragim: fericire, bucurie, zambete, flori, martisoare si alte diverse atentii.
   In trecut, ziua de 8 martie era cunoscuta ca fiind ziua mamei. 
   Mama este cea mai pretioasa fiinta de pe Pamant. Ea este cea care ne-a dat viata, cea care ne-a urmat primii pasi, iar primul cuvant pe care il rostim este „mama”. 
   In prezent, in fiecare an, de 8 martie, mame si femei din intreaga lume sunt celebrate si intreaga atentie este indreptata exclusiv catre ele.
  Desi consider ca nu ar trebui sa existe o singura zi speciala in care noi sa le aratam sotiei, mamei, fiicelor, surorilor, sau colegelor aprecierea si dragostea noastra. Ele trebuie sa afle, zi de zi, cat de mult le pretuim.
  Fiecare zi a existentei lor ar trebui sa fie serbata ca si cum ar fi 8 martie.
  Femeile sunt asemeni florilor. 
  Ele au nevoie de grija tot timpul. Trebuie sa le oferim intreaga noastra dragoste si atentie. 
  Ele sunt mamele, bunicile, sotiile, surorile sau prietenele noastre. 
  Ele trebuie sa fie constiente de intreaga noastra pretuire, sa fie convinsa ca ele sunt cele mai importante pentru noi si in celelalte zile din an! In fond, ce am mai fi noi fara ELE?
  In final, nu imi mai ramane decat sa va urez, tuturor femeilor, un sincer LA MULTI ANI, multa fericire    si sanatate, si un 8 martie plin de caldura, cat mai frumos si plin de realizari. 

You Might Also Like

0 comentarii