O saptamina confuza

    O clipa foarte placuta risipita de insistenta, ginduri multiple si un raspuns haotic, raspunsul acesta haotic si ma face acum confuz.
Cind ai un raspuns de genu ,,nuti spun nu dar nici da" atunci incerci sa gindesti din perspectiva ambelor variante. Acest raspuns sau te face sa fii optimist si sa te gindesti la un mare ,,DA" sau din contra, deja in dependenta de personalitatea fiecaruia.
De multe ori sunt indiferent si trec repede peste situatii de genu, dar aceasta persoana  este diferita, are acel ceva, este simpla dar totodata destul de complicata, asta ma intriga, la fel ca o carte care o traiesti fila cu fila si iti imaginezi finalul, final care vine mai devreme sau mai tirziu, placerea face diferenta.
Cind faci cunostinta cu o persoana prima impresie cam intodeauna conteaza, cel putin in cazul meu, si de putine ori aceasta se modifica, uite ca fata de persoana de care vorbesc prima impresie nu a fost una din cele mai bune, dar,si aici este vorba de un mare ,,dar"  aceasta foarte repede sa modificat, de la starea ca voi sta toata ziua ca doi straini, eu fiind o persoana mai tacuta, la o discutie placuta, cel putin pentru mine,
 Stiu inca foarte putine despre ea dar sunt dornic de cunoastere, de a cunoaste acel ceva care ma intriga.
Sper ca va exista si o continuare sau totul se va sfirsi intr-o amintire!

You Might Also Like

0 comentarii