Evolutia Prostiei!

 Suntem intr-o continuare evolutie, evolutie sau degradare pentru care si cum.
   Intr-un secol in care tehnologia este prezenta tot mai mult in viata fiecaruia, care inlocuieste tot mai mult, si consuma tot mai mult timp liber!
    Pentru unele persoane aceasta tehnologie le-a inlocuit chiar creierul, si asa vedem specimente care mai intii isi fac poze la mincare si le pun pe instragram sa vada daca prietenii vor aprecia, poate vor saliva pe tastatura cind ii vor da like!
   Foto prin oglinzile de prin wc-uri de la unele baruri, se duc in cluburi numai ca a doua zi sa puna poza pe facebook sau alte site-uri si sa moara prietenii de ciuda!
  Creierul a fost absorbit si instalat doar un cip care are doar doua operatii like si share, este suficient atit timp cit gasesc pe cineva tot atit de idiot sa le intretina!
   Citeam un studiu ca posesorii de ,,mere" gindesc mai rapid decit altii, eu sunt de parere ca gindesc daca au si cu ce,  ca pe instagram este plin de fete cu ,,mere" care fac poze la orice pas  poate poate o observa cineva si pe dinsa o ia prin america citiva ani si revine uitind limba romana!
   Aceste fufe sunt obsedate sa aiba ultimul model de telefon, sai vumpere iubi si un x6 poate si permisul ca ei nui place sa invete, si asa o vezi parcata pe zebra din fata ASEM-ului, a venit si ea ca sa plictisit pe facebook sa fie singura care sta de dimineata restu fiind la ore!
    Observ ca individele fara creier sunt tot mai slim, la fel cum se prezinta merele in procente cit de subtiri sunt la fel si instagram girls apar in poze tot mai mult fara haine!
   Etalonul lor in viata este fundul, sinii si marul
Traiasca prostia si instagramul ca restul vinde de la sine!

You Might Also Like

0 comentarii