I Love My Job!!

,,A fi impreuna e un inceput, a ramine impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes"

   In asa mod poate sa inceapa o cariera, mai intii cu cautari prin ziare si site-uri de specialitate, intrebind de unul sau altul daca nu au nevoie de cunostintele tale.
   Odata cu trecerea timpului iti dai seama ca cunostintele tale nu valoareaza tocmai cum le apreciai tu, si incepi sa scazi pretentiile tale sa te orientezi spre orice doar pentru a deveni independent, acest drept care lai obtinut la implinirea majoratului dar de care nu te-ai bucurat pina in acest moment pe deplin.
    Te gindesti tot mai mult la faptul ca parintii nu trebuie sa te sustie financiar toata viata ta, ai totusi acum o diploma care pe moment nu foloseste la nimic bun decit sa adune praf, un praf care nimereste de multe ori in ochi.
   A doua etapa dupa cea in care ti-ai gasit unele oferte care potential ti se par atragatoare este faptul de a apela si de a vedea daca acestea mai sunt disponibile.
   Interviul post angajare este destul de stresant mai mult inainte sa ajungi la interviu decit in momentul interviului, angajatorul pare foarte linistit in timp ce tu tremuri din toate incheieturile si te gindesti daca chiar ma va accepta, totodata esti foarte atent la modul de exprimare, sa nu faci greseli, sa gasesti intotdeauna un raspuns la intrebarea acordata, deci stres si iar stres.
    Dupa interviu care este unul favorabil in care usa de la iesire o deschizi mai repede pentru a da vestea parintilor, bunicii sau altor rude care sunt si ele implicate emotional de acest pas al tau spre lumea dura a lucrului in care salariul este scaparea .
    A treia perioada a ta este stagierea in care incepi sa cunosti mediul de lucru, potentialii viitori clienti, in care ti se ofera sansa de ati pune in aplicare teoriile studiate in universitate si care nu se potrivesc deoc cu realitatea, pe linga asta ai foarte teorie de studiat mai ales cind este vorba de tehnologie.
     Dar ceia ce priveste parte de colectiv este unul tinar energic si in care te poti integra rapind, poti intreba orice iti vor raspunde daca dispun de timp, nu exista un nivel erarhic care aduce bariere de comunicare ceia ce este benefic pe tine ca viitor angajat in acesta breasla. Astfel de atmosfera confera un aspect de euforie pentru individ care drept consecinta sa mai repede dorinta de activa aici sau macar tot in asa mediu de lucru.
    Ceia ce tine de job este faptul ca acesta sa fie facut din placere si nu doar din obligatia de a munci pentru a supravetui in acesta lume destul de constisitoare.
VA URMA UN EPISOD @ AL ACESTE AVENTURI DE ANGAJARE! Enjoy_)

You Might Also Like

0 comentarii