Viața este un carusel

cand ai un moment de liniste poti sa inchizi ochii si sa te gandesti la ce ai facut pana acum. momentul asta magic cand esti doar tu cu tine. momentul ala unic pe care e bine sa il ai din cand in cand.
momentul ala cand realizezi ca viata ta este un carusel care te invarte. cateodata fix asa cum vrei. cu momente in care merge mai incet, momente in care pur si simplu simti ca iti vei lua zborul. traieste frumos, incearca sa nu ii faci ce pe din jurul tau sa sufere si fa exact ceea ce simti fix – cand simti. sa nu te feresti sa spui “te iubesc”, sa spui cand este cazul “imi pare rau”, sa mangai, sa te ridici cand ai cazut, sa spui: “multumesc”, sa spui “te rog”, sa strigi cand te doare si sa zambesti in fiecare dimineata cand te dai jos din pat. nu uita ca totul se intampla repede, ca doar azi te poti bucura de unele lucruri.
nu uita sa fii uman, nu uita sa crezi, nu uita sa ierti, nu uita sa visezi, sa speri, sa simti si mai ales sa nu minti. evita cat pot de mult sa faci lucruri rele si aminteste-ti mereu ca sunt oameni carora le poti face bucurii. nu te lasa cocosat de grijile si supararile de zi cu zi, incearca sa faci fapte bune si incearca sa nu te dezumanizezi. si mai ales deschide ochii. poate cel care este acum langa tine este omul care merita totul. nu uita sa fii mai tolerant, nu uita sa iubesti, nu uita sa spui ce simti

You Might Also Like

0 comentarii