Ochii tai, scânteie azurie, partea II

 Aceasta postare era programată pentru data de 12, problemele ce țin de server m-au împiedicat să postez. Îmi cer scuze tuturor care au intrat pe 12 si nu au găsit postarea, 
Bun bun bun ... Pe curînd 
P.S. În curînd - denylupan.com fără blogspot si un designe foarte placut.

 De la răsăritul primului zâmbet si pana la apusul timpurilor. Desculță sau încălțată cu fiorii celui mai pur si cald suspin. De la malul inspumat si pana in largul marii dezlănțuite. Începând cu primele ore ale dimineților liniștite si terminând cu nopțile agitate .Din realitatea apăsătoare si cruda si pana in visul in care te rogi sa o descoperi
  Sa o descoperi pe ea e ca si cum ai citi o carte buna si te-ai cufunda in adâncul trairilor așternute in tușul cuvintelor. Niste cuvinte parca desprinse din paginile încercate de priviri curioase si degete tremurânde.
  Sa o atingi pe ea e ca si cum ai răsfoi din nou si din nou aceleași pasaje găsite in capitolele înnobilate de suflarea ei
  Sa o săruți pe ea e asemenea coperților fine si cercetate cu blândețe de mâinile plăpânde ale cititorului. Un cititor exaltat si vrăjit de poveștile ce prind Viata si il invita insistent la trăirea lor imediat.
Îi poti vedea văpaia din ochi sau doar  marea agitată a trecutului ce bântuie o inima nevindecata.
Ea este genul de femeie  care  îți aruncă șoapte în inimă. Le aprinde și le stinge în cuptorul ființei dezlănțuite. Îți ia mâinile tale în ale ei. Le modelează asa cum lutul îi dansează în palme. Se joacă cu mintea și inima ta. Dar fără durere. Îți strigă numele în ecou și ți-l îngana în somnul ce unește doua trupuri furibunde.
Ea doar se iubeste
Ea se iubeste in șoaptă dar si in cuvinte mai mult sau mai putin alese. In scris, negru pe alb, sau in cântece pline de culoarea vocilor îndrăgostite. Ea se iubeste in pași de tango dar si in pași de vals. In ritm de romanță sau in ritmul venelor ce pulsează atent sub pielea Ei.

Ea se iubeste pentru ceea ce este ea si pentru ceea ce esti tu atunci cand esti cu ea. Se iubeste fara întrebări ce așteaptă un răspuns si fara răspunsuri ce nasc întrebări. Se iubeste atât pe mare cât si pe uscat, atât afara cât si inauntru, atât de linistit dar si nebunește. Se iubeste pe străzile bătătorite de pași mărunți.

Ea nu se iubeste cu pauze, întreruperi sau cu regrete. Ea se iubeste continuu, necontenit si plenar. Se iubeste in zilele cu soare cald dar si in zilele ploioase si cu miros de ozon. In zilele întunecate si in cele luminate de Viata. Se iubeste in cuvinte si in fapte. Se iubeste ieri, azi si întotdeauna

Ea este  umbrela ce respinge ploaia dintre norii sufletului. Este focul ce topește gheața dintre cele mai aspre bătăi de inimă. E un antidot perfect. Pentru dureri de cap și de ființă. E mai puternica decât o cafea fără lapte și fără zahăr atunci când diminețile au gust sărat. Când nopțile au gust amar, e ca o miere ce apropie buze. Ca doua picături de lacrimi ce se unesc și cad peste obraji.

You Might Also Like

0 comentarii