Despre sentimentul ala frumos

Inceputul unei relatii este mereu motiv de poveste. Se intampla lucruri frumoase, schimb de mesaje, emotie, gol in stomac.
E mereu aceeasi reteta. senzatia este frumoasa. si merita traita cu intensitate de fiecare data. E un mix de lucruri pe care le faci, ganduri, trairi. Sa ii spun asta..sau mai bine nu. Cum o sa reactioneze? Daca o sa creada ca e prea devreme? Daca nu ii spun ce gandesc poate iar nu e ok. Sa nu zica ca ma grabesc. Vrei sa ii dai mesaj..te opresti. Il formulezi, apoi il stergi. Concepi altul mai bun. sau asa crezi in momentul ala. Intalniri, mesaje pe facebook, sms-uri. diverse poze. Poze cu un afis de pe strada, poze cu o cana de cafea, mesaje…multe mesaje. intalniri. discutii, puncte comune, descoperi lucuri care va plac, apoi lucruri care nu…si tot asa.
Te joci cu degetul pe mana ei. aratati amandoi foarte bine impreuna. Te trezesti dimineata si ii trimiti mesaj, abia astepti sa iti raspunda la el. apoi ii trimiti o melodie, ii place. Cuibareste in bratele tale. se potriveste perfect acolo. parca sunt facute fix pentru ea. radeti mult impreuna. va treziti dimineata si o luati de la capat. E frumos sentimentul. Unul dintre cele mai frumoase. Merita trait suta la suta. Mie la suta si tot asa. 

You Might Also Like

0 comentarii