Despre oameni frumoși

Cunosti un om. Iti place. Stai mai mult in preajma lui si incepi sa il descoperi. Pe zi ce trece mai mult. Si mai mult. Si gasesti in el lucruri frumoase si sapi in continuare si gasesti alte lucruri frumoase. Si te bucuri. Exista oamenii frumosi.
Oamenii aia de au sculptat pe chipul lor zambetul ala frumos, curat. Oamenii aia care rad cu pofta, oamenii aia in care vezi tot felul de lucruri atat de firesti si atat de frumoase. Oamenii aia care te socheaza prin normalitatea aia simpla si frumoasa pe care o au. Oamenii aia care fac totul cu drag, pun suflet in tot ceea ce fac.
Oamenii aia care nu te incarca fortat cu problemele lor. Oamenii aia optimisti, oamenii aia care se bucura de o raza de soare care le atinge termopanul de la bucatarie, oamenii aia langa care te simti mereu incojurat de caldura.
Oamenii aia care nu arunca cu cuvinte mari ci simt si transmit prin caldura lor cele mai frumoase cuvinte neauzite inca. exista o frumusete si o puritate pe care o gasesti numai la ei.  Numai la ei gasesti acea simplitate a gesturilor, a cuvintelor, a trairilor. chestia aia sincera, curata si calda. Oamenii astia exista. Oamenii care sa nu intrebe mereu “de ce nu e asa?”, “de ce e asa”, oamenii care nu au mereu ceva de intrebat, oamenii care nu simt mereu nevoia sa spuna ceva. Va doresc tuturor sa gasit oameni de genul asta

You Might Also Like

0 comentarii