Despre femei adevărate


   Am cunoscut femei adevărate. Femei de valoare, femei sincere, doamne. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mi-au rămas fiecare pe suflet și le-am respectat. Dar am cunoscut și femei care-și băteau joc de identitatea lor. Femei care vedeau lumea drept o sursă de bani și de imagine. Femei care trăiau cu gândul că cineva trebuie să le întrețină, cineva trebuie să le ofere, cineva trebuie să le facă fericite. Își spuneau doamne, dar oare așa erau?
Toate vă numiți doamne. Toate încercați să vă creați o lume a voastră, bună sau rea, o lume în care bărbații sunt puternici sau sunt făcuți de nimic, o lume în care sufletul e important sau se șterge pe jos cu el, o lume n care dragostea e sursă de fericire sau sursă de venit. Toate vorbiți frumos sau superficial. Și atunci din acest „toate” noi, bărbații, reușim să găsim femei demne și femei de bani gata. Din acest „toate” descifrăm un suflet frumos sau o inimă de gheață. Și tot din acest „toate” dăm de femeia visurilor noastre și de femeia care să ne facă să suferim cel mai mult.
Alegem și noi. Comparăm, corect. Și reușim să ne facem concluzii cu valoare de adevăr. Înțelegem că nu toate „doamnele” sunt doamne și nu toate fetele care arată bine sunt bune de pat și atât. Și vă spunem deschis că în ochii noștri o femeie care știe să vorbească, care se îmbracă decent, dar cu gust sau care ne cucerește prin simplitate și farmec nu va fi niciodată la același nivel cu o femeie care tratează pe toată lumea cu dispreț, care înjură non stop sau care e gata să-ți ia banii din portofel și să plece. Nu, acea femeie decentă și simplă va fi mereu mult mai sus. Va fi în inima noastră. Așa că în loc să vă arătați posteriorul, deschideți-vă sufletul și în loc să aveți interese, aveți sentimente sincere. Fiți femei iubitoare, doamne adevărate și veți avea ceea ce meritați.
Și ca să știți: da, sunt și bărbați nemernici și indiferenți. Dar nu toți sunt așa, nici pe departe. Așa cum nu toate femeile sunt gata să iubească sincer. Noi vrem să iubim, vrem să oferim, vrem să avem grijă de cineva, dar atât de mult vrem ca totul să fie reciproc!

You Might Also Like

0 comentarii