Pentru cineva, tu ești totul.


Pentru cineva, tu ești totul. Să știi acest lucru de fiecare dată când vei spune că nimănui nu îi pasă de tine. Ba îi pasă. Și vei fi fericit. Cineva vrea mai mult decât orice să te îmbrățișeze, să fii aproape. Nu e omul pe care îl dorești și tu? Nu ai de unde să știi, până nu treci prin asta. Încetează să trăiești cu amintirile, cineva te vrea în prezent.
  • Zâmbetul tău poate face fericite până și persoanele pentru care ești antipatic. Pentru că atât de mult contează felul în care vezi viața, lumea din jur, poveștile oamenilor care te înconjoară. Tu nu ești ca toți și ei nu sunt ca tine. Zâmbește mai des problemelor, zâmbește sincer.
  • În fiecare noapte cineva se gândește la tine, înainte de a merge la culcare. Se gândește cât de bine ar fi dacă în acel moment ai îmbrățișa-o.
  • Deseori, unicul motiv pentru care cineva te urăște este pentru că acel cineva vrea să fie în locul tău. Așa că ia și fă ceea ce îți place, fără a ține cont atât de mult de oamenii din jur. Învață să prețuiești sinceritatea, nu gesturile de prost gust. Tu ești un om special.
  • Pe Pământ sunt cel puțin 2 persoane pentru care ești gata să-ți sacrifici viața. Oare asta nu merită efortul tău de a uita de nenorociri. Singurul motiv pentru care ești nefericit este pentru că tu îți dorești asta. Și singurul motiv pentru care ești singur este pentru că tu îți dorești asta.
  • Cel puțin 13 persoane care te iubesc în felul lor. Adică oameni care țin la tine și care chiar în acest moment ți-ar spune un cuvând de drag. Gândește pozitiv și o să dai de ei în clipa următoare.
  • Viața e prea scurtă pentru a te trezi cu tristețe. La ce bun? Sincer, ce-o să-ți dea dacă refuzi să faci parte din lumea asta minunată? Nu zic de lumea oamenilor perfizi, ci de cea pe care ți-o faci singur? Vrei să găsești acolo oameni sinceri? Îndrăgostiți de frumosul tău? Atunci începe ziua frumos.
  • Chiar și atunci când comiți cea mai mare greșeală din viață, ceva bun vine odată cu asta. Îți înveți lecțiile. Iar următoarea dată deja vei ști cum, când și de ce. Vei fi peste alții, pentru că povestea ta va avea și experiențe.
  • Când crezi că viața ți-a întors spatele, privește-o din alt unghi. Dacă nu îți place job-ul, lumea ta, omul de alături, că nu îți realizezi visurile…păi nu face decât să schimbi asta. Schimbă! Vrei să călătorești? Călătorește. Vrei să alergi dimineața? Aleargă! Nu te gândi la detalii, anume ele și te împiedică să faci ce îți dorești, deci și să fii fericit.
  • Ține minte: dacă viața îți oferă o a doua șansă, înseamnă că totul ți se va primi! Contează să profiți de această șansă. Să demonstrezi că o meriți. Dacă stai acum și îți plângi de milă, ce rezolvi?
  • Dacă o șansă îți va fi oferită, profită de ea. Dacă această șansă îți va schimba viața, permite-i să o facă. Uneori nici nu bănuiești cum un eveniment, un moment, un om îți poate schimba viața spre bine. Lasă acel om să intre în viața ta și lasă acel moment să se petreacă.

You Might Also Like

0 comentarii